lørdag den 5. februar 2011

Og igen!

Der var to af de Sjællandske 2000 fans, der kunne bruge motoren fra min nyindkøbte 2000 mkII. Så jeg har i dag købt en ekstra bil med reservemotor. Bilen er efter min mening for god til ophugning, så nu må vi se, om jeg selv eller en anden får den på gaden igen.

Opbevaringen er godt nok ved at være et problem, men jeg kunne jo gøre som englænderen herunder!
Han er ved at skifte toppakning, i teltet

3 kommentarer:

  1. Haha du blir ski snart nød til og købe et nedlagt landbrug så du har plads til alle bilerne, men så igen hvem drømmer ikk om en hel lade kun med værksted og biler :-)Forresten får jeg ikk brug for de hvide ure du havde Dirch. jeg fik fat i tre originale hvide jaeger ure til heralden, ovre fra spitfire graveyard.uk

    SvarSlet
  2. Hej Dirch,
    Godt at den bliver gemt lidt hen - er den stadigvæk i mølpose, når jeg er igennem 2 x spitfire og 1 x estate, kunne jeg godt være interesseret ;-)

    Man kan jo ikke få for mange, vel?

    SvarSlet
  3. Vi er fem 2000fans, der skal bruge dele. Så jeg håber den grønne er ribbet for alt af værdi efter næste weekend. Det varer så et stykke tid før jeg får den blå hjem, da sælgeren, efter den er kørt ind, har fået monteret en port der er for smal! Det kan man da kalde effektiv tyverisikring.

    SvarSlet